hard day in school. i was so sleepy. must change that.



Nyduschad och klar. Klar för sovdags. Puss och godnatt!

traume.



Jag och några från min familj var ute en sen kväll/natt i skogen. Hunden hängde på. Vi gömde korvar och annat smått och gott som tilltalar hundar. Han sökte som en tok. Det var en härlig dröm, men bara i början... för sen så kom det hux flux en fyrhjuling (lite lustigt för att det hände förut för några veckor sen bara när jag var ute med hunden) som körde på min mamma. Jag märkte inget först för jag var en bit ifrån, på gräsängen och lekte med hunden. Men då kom pappa, gick sakta för att han har ont i benen. Och då fattade jag... snipp snapp så var den drömmen slutDrömde denna skumma dröm inatt. Kan bara säga att jag föredrar min dröm när jag åkte rutchebana genom korridorerna i skolan... en så mycket trevligare dröm!  Förresten, apropå rutchebanor... Visste ni att dem som jobbar på Google får åka rutchebanor. På sitt eget jobb. "Åka kana ner till receptionen istället för att ta trapporna", liksom. Och att dem får meditera till akvariefiskar. Kul idé säger jag bara!

Lite matte nu, sen väntar middagen... egna köttbullar, jammie! Och Idol och andra avenyn på det.

next. chai teá. and then. the bed.



Eftersom jag måste ha mitt kvällste så blir det automatiskt att jag går och lägger mig SENT. Får väl skylla mig själv. Och sen har man ju svårt att somna... och koppla bort skolan och allt. Skärpning, skärpning. Men hur som helst... Godnatt på er! You make my day. Liebe!


feel sleepy. full stomache from the tortelini. love pasta.



Plugga gymnasiekurs. Idol. Gosa med syrrans kanin. Sen sova. I den ordningen. Love from me. Ps. Bilden här uppe stämmer inte riktigt in med hur jag ser ut JUST NU. Röda läpparna kan man ju subtrahera. Ds.

touch the sky.



Hejhopp! Efter skolan följde jag med min syrra när hon skulle klippa håret. Sen så fikade vi kanelbulle och jordgubbssaft på ett café. Min favorit när det kommer till sötsaker... chokladbeskvi - var SLUT! *Skratt*. Efter det gick vi in på Åhléns och sprayade på oss parfymer... Eller ja, det fanns en som doftade himmelskt av jordgubbar - "Wild" av Ralph Lauren. Jag älskar parfymer! Tror jag samlar på det.

ich bin müde.



sjal lindex. halsband present. jeans cm. tröja/fodral gina. kofta kappahl.

Skola nu, hejdå!

20:00 pm. different lights.



Bilder från mitt rum tidigare idag. Först så lyste det rött på min vägg ovanför skrivbordet. Sen så lyste det över spegeln. Och efter det upptäckte jag några streck på dörren... varför har jag aldrig tänkt på detta förut? Solen tar in så många fina ljus i mitt rum!

Idol och Andra Avenyn. Kramar på er!


i´m starving... food, anyone?!



batik gammal. halsband present. chinos lindex.

i´ve finished my homework. now it´s time to sleep.



Tänkte se på en film egentligen, "fjärilen i glaskupan"... men klockan bara tickar och om jag sätter igång filmen nu så lär den ju sluta SENT. Typ vid ett, halv två kanske. Uh, gräddkoleglassen som jag åt nyss sätter verkligen fart på magen... Förresten. Min familj klär sig ofta i randigt, så våran granne kallar oss "Randiga familjen", haha! En litet samtal av mamma, syrran och jag tidigare idag:

"Mamma: Jag köpte en tröja på KappAhl igår. En randig".
"Jag: Mamma, du klär dig ALLTID i randigt. Det är ju typ tragiskt".
"Då rycker min syrra E in: Nä, jag tycker att det är kvinnligt med randigt".
"Mamma: Där hör du, Johanna".
"Jag: Men det kan vara manligt med randigt också".
"Mamma: Apropå manligt, så såg jag en snygg randig tröja med luva på herravdelningen...".
"Jag: Den låter fin! Den kunde du ju ha köpt till mig".

Haha, hur ska dem ha det egentligen? Jag tycker att randigt är både maskulint och feminimt. Men prickigt däremot... det klassas nog som kvinnligt enligt mig.

Sov sött!

love is a colour.



1. Buske.
2. Kängor från dinsko.
3. Höstlöv.
4. A hade rosiga kinder.
5. Studsmattan underifrån.
6. Jag.

Har inte uppdaterat så mycket idag som ni märkt. Orsaken är att jag har gjort en teknikuppgift till skolan. Ska bara skriva lite till på den, så är jag klar. Nu blir det kycklingfilé och hasselbackspotatis. Love!

guten morgen?! i went up late this day and i´m wearing frotté shorts.



Ska ut och gosa med syrrans kanin nu. Och se hur avundsjuk våran hund blir när han får syn på oss genom dörren till verandan. Efter det blir det rita fasad till en teknikupgift. Wish me luck!

apple pie and chai teá. the perfect match.



Godnatt mina fina (och få, haha) läsare!

last autumn.



1. Me in my room.
2. Ballerinas.
3. Trees.
4. Me playing basket.

dirty striped friday.



tröja gammal. armband glitter. strumpbyxor mq.


Ledig dag idag igen. Men här ska det pluggas. Igår morse väckte mamma mig klockan 05.52 (för att vara exakt)... anledningen? Hon ville att jag skulle hjälpa henne att stänga av alarmet på mobilen. Tog en stund för mig, med mina då "morgontrötta" fingrar. Ha, mamma. Kan du sms:a nu när jag lärt dig hur man gör?

my eyes will shut in any time and i have myself to blame.



Ögonlocken är tunga. Kroppen slö. Sova, någon? Godnatt på er!

dog.



Kasper. Våran hund. Nu tänkte jag gå ut en stund. Kanske kameran får hänga med!

pancakes with vanilla ice cream, raspberry and blueberry jam.



Min lunch. Innan jag och min syrra ställde oss vid spisen och gräddade pannkakorna (ambitiösa som vi är...), så fick A för sig att göra ett s av mina plastarmband från en marknad i Grekland. Kul.

hush, this is were it ends.



Ska gå ut med hunden en sista runda nu. Sen blir det sova. En fråga bara... vad vill ni se mer/mindre av i bloggen? Nattinatti!

i like this pictures a lot.



Några av mina tavlor i mitt rum. Audrey Hepburn är en favorit.


honeymoon.



sjal gammal lindex. batik gammal. kofta kappahl. jeans cm. smycken grekland glitter.

Tv-kväll ikväll. Ledig imorgon och på fredag. Skönt. Men jag måste plugga teknik då. Mycket i skolan just nu. Men det var väl inget nytt precis. Snart drar ju SO:n igång också. Men det gillar jag i alla fall, så det är väl ett plus.

i can see it in your eyes, i can feel it in your smile.



Inte så många inlägg idag. Men jag har som andra ungdomar varit i skolan. Fick MVG i svenskan, på en krönika om en stress som jag skrev.  Nöjd. Skönt med ledighet på torsdag och fredag. Men då ville våran lärare att vi skulle plugga teknik, *skratt*. Dricker bubbelvatten med smak av blåbär. Mums är ordet! Lyssna. Får bli min nya favoritlåt. Godnatt!

open mind for a different view.


poncho gina. kofta kappahl. linne hm. smycken gamla. jeans cm. kängor dinsko.


Ska intervjua personer med olika yrken imorgon, har att göra med vårt gymnasieval. Närmast så ska jag plugga teknik och senare blir det andra avenyn.

home from the box and the wash machine smells like fire.



Ja, nu är jag hemma från boxen. Var kul. Men situpsen kunde jag skippat. Och vår boxlärare är så rolig. När vi var klara, så började vi med avslappningen. Rullade ut varsin matta och låg där helt utmattade... och då bara "Känn hur livsglädjen kommer tillbaka". Haha, vi skrattade så golvet skakade! När man kom hem då, så hade diskmaskinen kollapsat... så det luktade bränd apa. Och jag med mina kommentarer... "Det luktar ju lussebullar". Bra att det inte brann i alla fall. Nu - te och sen sleeptime! Godnatt!

trying to get some sleep.



Snart åker jag iväg till boxen... men först tänkte jag vila en halvtimme. Love.

drinking chocolate with cinnamon... and my mum wants me to come downstairs.



Box ikväll för min del. Är inte ett dugg taggad. Men det är jag först efter några gånger. Vad har ni för planer då?

it´s like an eko in my head and i remember every word you said.



kofta kappahl. body gina. jeans cm. sjal indiska.

Skola idag. Box ikväll... ja! Det var längesen. Ledig torsdag och fredag. Nu - bussen!


my little sister with my guitar, which i never use.



Gjorde klart en bilduppgift för en stund sen. Och gjorde en kladd på en debattartikel i svenskan. Sen kollade jag på Andra Avenyn och käkade äppelpaj med vaniljsås. Närmast blir det duschen och sen tänkte jag sova. Kan ju alltid gå och lägga mig i tid NÅN GÅNG. Godnatt!

drinking ginger tea and eating rice cookie with a taste of pizza.



Maja och Signe måste ju vara stora fan av My Little Ponys... men vem är inte det? Eller hästar överhuvudtaget. Nu ska jag plugga lite svenska. Ska skriva en debattartikel om tonårshysteri tror jag. Alltså. Hur ungdomar tänker och tycker om olika kroppsideal hade jag tänkt mig. Det blir nog bra.  

how we thought those days would never end.



linne hm. hoodie kappahl. jeans cm.

Ska nog gå ut och klappa kaninen. Sen blir det plugga. Kramar.


for a first time it´s a mercy in your eyes.



God morgon allihoppa! Käkade amerikansk frukost (söndagsfrukost som familjen kallar det) nyss - ägg, bacon, vita bönor och apelsinjuice.


you thought you knew me.



Jag har svårt att inse att sommaren är över. Den bara blåste iväg. Men den var bäst. Och nu är det verkligen höst ute. Och jag tror att jag kan springa runt i min tunna kavaj hur länge som helst... täckjacka, någon? I alla fall. Nu ska jag sova. Och drömma. Jag älskar att drömma. Bra drömmar dårå. Men dem uppstår sällan. Och mina drömmar handlar oftast om att jag är ute och kör bil och blir jagad av några människor. Sen kör jag in i en stolpe... någon drömtydare där ute? Schlafs gut!  

you take me high up in the clouds.



1. Kaninbur.
2. Minsta syrran fick mycket sågspån på benen... sen hällde hon sand på mig. Tack.
3. Andra syrrans coola stövlar. I MC-modell, mmm.
4. Runt fönster på buren. Myshörnan.
5. A:s kanin. Har inget namn än. Jag föreslog Dumle (är en hanne), men det var det ingen som lyssande på. E snackade om att Milton skulle vara något.
6. Mina kängor.

Sprang med vovven i skogen för några timmar sen. Skönt var det. I alla fall efteråt. Nu ska jag plugga lite. Ska skriva ner någa frågor till som jag sen ska ställa till några personer på framtidsmässan på onsdag. Det handlar om gymnasie-val. Spännande. Man fick välja tre yrken. Jag valde journalist, hotell/restaurang och träning/kiropraktor. Om man ändå kunde välja fotograf...


listen up!



Det är inte Miriam som bloggar på (wedgeheel.blogg.se) just nu. Nån person har loggat in på hennes blogg och skrivit ett  "fylleinlägg". Som inte det vore nog, så har denne person bytt lösenord så miriam inte kan logga in och trycka delete på inlägget. Man blir så arg. Att det finns människor som gör detta. Som njuter av att förstöra för andra. Och bloggen är ju som en dagbok. Eller ett fotoalbum. Någon gång så vill man kanske gå tillbaka i tiden och kolla igenom vad man skrivit. Det skulle jag vilja i alla fall. Nästan samma sak hände med antonias blogg. Nån person raderade den. Förjävligt. Jag som älskade hennes fina bilder och texter. Det skulle bara fattas att Miriam får sin blogg raderad. Denna person i fråga måste vara väldigt avundsjuk och inte ha något liv. Kopiera gärna inlägget. Det får inte fortsätta såhär. Människor ska inte få hacka sig in på andras bloggar. Det är så onödigt. Och man blir så arg. Nu går man ju runt och tänker på att ens blogg kanske också försvinner eller att någon skriver inlägg på den.

saubermachen.



hood kappahl. randigt hm. tights lindex.

Städat på mitt rum. Jag tror jag ska börja simma. Längder alltså. Nu ska jag ringa till min faster. Berätta hur det var i Falun och så. Träningsverk i benen och låren från löpningen i skolan. Förresten så ska jag nog börja använda stram, hög hästsvans i skolan. Eller ja, överhuvudtaget. Får bli alternativ till knuten och utsläppt hår. Fint.

horoskop.

Sitter här och skrattar... såhär stod det i mitt horoskop idag. Läs ditt här.

Ibland kan du vara envis och riktigt jobbig att ha att göra med. Idag är det en sådan dag. Du beter dig som en femåring som inte får sitt lördagsgodis. Din vän blir knappast imponerad.

Och det här tyckte jag var bra sagt: Virgine des Rieux - Det är med den stora kärleken som med spöken. Alla talar om den men få har verkligen sett den.

a moment with you is a moment with treasure.



Ni gillade ju mina lite "läskiga" bilder förut... så jag tänkte att ni skulle gilla dessa då också. Taget med ett ljus som kallas "natt" i kameran. I alla fall. Det var skönt att simma idag. 1 km fick räcka för mig. Sen vart jag kissnödig, så jag hade nog inte orkat simma längre heller. Käkade nyss bakpotatis med räkor. Nu blir det Heroes, inspelat från i förrgår... kramar på er!

it tooked a long time to fill my emptyness.



skjorta veromoda. tights lindex.

Bråttom till bussen - ciaó!


when the night comes falling...



Går och lägger mig nu. Fredag imorgon. Ska simma efter skolan. Alltid lika skönt! Dröm sött!

the skirt.



Min kjol är klar! Jag är nöjd. Nu blir det Idol! Löpningen gick väl bra i skolan. 5 km... men min kondis behöver bättras. Verkligen.

it´s gonna be a long walk home.



randigt hm. kofta kappahl. poncho gina. tights llindex. smycken gamla.

Lager-på-lager idag. Ponchon har jag knutit som ni ser. Löpning på schemat i skolan idag. Nu - mot bussen! Hejdå!


thoughts.



Vad säger ni om jag bara visar mina egna bilder här på bloggen? Skulle det vara en bra idé? Kom gärna med tips! Kramkramkram

you took my breath but i survived.



1. Jag
2. Triss i tidningar
3. Min blommiga stol
4 .Smyckesaskar

Orientering i skolan idag. Inte min grej precis. Löpning imorgon. Mycket idrott denna vecka! Nu måste jag skriva klart hemkunskapsutvärderingen och sen blir det vegetarisk moussaka (som lasagne, mmm...). Efter det blir det Idol!


luella ss/2009.

SS09LSWT_LUELLA_011SS09LSWT_LUELLA_020SS09LSWT_LUELLA_022SS09LSWT_LUELLA_033SS09LSWT_LUELLA_045

foto.

Rota fram mormors gamla pärlhalsband, tupera håret, köp upp dig på flor-accessoarer och nördbrillor. Röda läppar på det. Luella vill att vi ska se damiga ut i sommar! Själv så tycker jag att kollektionen är väldigt docksöt. Jag gillar kavajen med dem puffiga axlarna. När jag ser denna upprad av kläder tänker jag väldigt mycket på Elin...  

everything we lost.



skjorta veromoda. tights lindex.
armband glitter.

Nu - bussen till skolan! Hejdå!


i´m was home from school today and my little sister have fever.



mimmipigg-linne hm. hoodie gammal.


Hejhopp! Inte så många inlägg idag precis... men jag har inte hunnit med det. Har pluggat lite svenska och vilat. Imorgon är det skolfoto. Då kommer paniken... vad ska jag ha på mig? Tror det får bli mina svarta strumpbyxor, nya lackkängorna från dinsko, rutiga skjortan... och lite smycken på det. Nu ska jag sörpla chai-te och sen blir det sängen. Godnatt!

she did it again.



Jag pratar såklart om Karoline. Oj just det, sy klart kjolen var det.

one million birds are singing.



Tänkte göra det sista på kjolen nu, blixtlåsen. Hoppas gud i himlen att det funkar. Ska ju vara inlämnat imorgon i skolan. Duscha måste jag också hinna göra. Säger godnatt nu!


in the name of love.



tröja secondhand. linne twilfit. strumpbyxor mq.


Hejhej! Nu har jag pluggat klart hemkunskapsreflektionen... och kjolen är snart klar den med. Bara blixtlåsen kvar! Nu blir det fika. Sen hade jag tänkt ta en joggingtur i spåret. Om jag orkar. Coldplays Vivalavida går på högvarv nu på radio... eller den gick nyss, lyssna!

i wish i could follow you to the moon.



foto.

Snart klar med kjolen. Ni lär få skåda den till veckan. Nu ska jad dra täcket över huvudet... shlafs gut!

even more falun.



1. me
2. stairs

Plugga var det. Vad ska ni hitta på en söndag som denna då?

where are you when i need you?



örhängen glitter. strumpbyxor mq. kängor dinsko. tröja gammal. täckjacka mammas.

Hej på er! Jag är obeskrivligt trött. Borde egentligen inte vara uppe alls, men har ju lite skolgrejer som måste göras. Som i själva verket kan vänta tills imorgon... men jag vill göra det nu istället. Håller ju på med en kjol till slöjden t. ex. Sen så ska jag skriva rent hemkunskaps-utvärderingen. Och bild och syslöjdsreflektion. Låter det tufft? Det är det.


the kooks - sway.



Lite feelgood-musik är ju aldrig fel. Jag är kär i denna.

the weekdays.



Jag blir alldeles till mg. Helt hyper. Några grannungar härintill skrattade mycket och ljudligt igår kväll på våran studsmatta... för att dem druckit cola. Och jag blir bara helt skrattfärdig av att skåda dessa skönheter till kläder. Man vill ju ha allt. Nu. På momangen. Och kavajen på andra raden... visst är den lite lik denna? En budgetvariant här då. Perfekt. Allt från weekday. Eller veckodagarna på svenska. Men weekday låter ju så mycket ballare.  

this is the end.



Ännu fler bilder från Falun-trippen med klassen...


nähen.



Håller på med en kjol till syslöjden i skolan... men det går inge vidare bra. Jag borde ju egentligen inte plugga överhuvudtaget, så som jag ser ut i ansiktet. Ett vrak. Som  om jag suttit inne eller nåt. VILA är vad som behövs! Med stort v.

kappor.



Två fina kappor från hm. Och jag kan som vanligt inte bestämma mig för vilken som är snyggast. Svart funkar ju alltid men samtidigt vore det ju kul med en färgchock. Ah, vad jag velar. Får väl sova på saken eller nåt. Men egentligen vill jag ju ha en röd kappa... så jag borde ju då spana vidare, men... godnatt på er!

back to black.



tröja gammal. strumpbyxor mq armband glitter.

Fredag är det. Missade idol igår... ni som såg det, var det bra? Ibland förstår man inte sig på människor som ställer upp på idol, fast dem vet att dem inte kan sjunga. Lite därför kollar jag på programmet. Det kan vara kul när alla fjantar sig. Samtidigt som man tröttnar på dem... och vill höra nån bra. Men aja, nu måste jag packa upp mina saker från
Falunresan. Mindre kul.

hemmakatt.



1. Fönstret på rummet.
2. Härligt med höstlöv.
3. Mina kängor.
4. Kotter.
5. Jag. kände mig väldigt "hemma" i min röda stickade tjocktröja. Den påminner ju så mycket om Falun...

Är hemma nu från falunresan med klassen. Eller det har jag varit ett tag nu. Har haft det bra. Haft syslöjd, no, bild och hemkunskap. Tror bilden gick bäst. Kändes det som i alla fall när jag stod där med förklädet på och penseln i högssta hugg och målade. Passade på att ta lite bilder gjorde jag också.

falun dag 4.

Har haft syslöjd hela dagen lång (12 timmar sammanlagt på fyra pass!). Men inte hann jag klart med min kjol för det. Men men, det får man avsluta i skolan. Och nu sitter jag här... i datarummet tillsammans med två andra tjejer. Om en timme är det samling. Och imorgon... åker vi hem. Ska bli skönt. Med helg. Eller vad säger ni? Liebelovekärlek till er.

autumn.

Per Zennström » Falter Magazine "Pure" » 2

foto.

Fint med stickat. Och det kan nog inte bli mer mysigare än såhär. Och stickigare för den delen... Nu - upp på rummet!

falun dag 3.

Hallå i stugan! Hade varken lust eller tid att blogga igår... men nu så! Dagen har spenderats framför symaskinen och penslar. Ja, jag har haft syslöjd och bild. Ikväll ska vi antingen springa eller promenera... vad tror ni jag väljer? Gå såklart. Med min kondis så... kan ju inte ens knyta skosnörerna utan att bli andfådd. Och nu ska jag till matsalen... middag! Kram på er allihoppa.

dear, elin.



Elin, det här är hur fashionabelt som helst. Det är enkelt och snyggt... kan ju aldrig bli fel!
Sitter här i datarummet och fryser. Usch, kanske man skulle gå upp på rummet och dra täcket över huvudet? Nej, för det kan man inte än. Eller man kan ju alltid... men om det är en så bra idé vet jag inte. Först blir det i alla fall kvällsfika. Godnatt på er! Säger det redan nu för att jag tror inte att jag kommer blogga något mera ikväll... ni är fina.

falun dag 1.

Hej på er! Är i Falun. Vi har haft syslöjd idag. Imorgon är det Hemkunskap och No. Jag ångrar att jag inte sov på bussen hit för nu är jag jättetrött. Men tur att vi är lediga resten av kvällen. Jag tänkte gå ut en stund nu. Hoppas att ni mår bra... kärlek till er!

falun next.



tröja hm. chinos lindex. kängor dinsko.

Hej och hejdå! Nu ska jag ta bussen till skolan och sen blir det bussen till Falun... take care!

baby can i hold you?



Falun imorgon. Kommer hem på fredag. Jag kanske slänger in ett inlägg eller två när jag är där, men det får bli på kvällarna i såfall. Det är då man har tillgång till datorerna. Kramar på er... ni får ha det riktigt bra! Nu ska jag ut med hunden på en kissrunda... sen blir det att hoppa in i duschen. Godnatt!



 


listlistlist.

Låt du hörde: Anna med Hello Saferide.
Film du såg: Pearl Harbor. Lika bra som Titanic.
Mat du åt: Vita ungerska paprikor. Gott!
Kram: Lillsyrran. När hon kom hem från dagis. Hon kramade mitt ben.
Puss: Samma som ovan.
Fest: Ojojoj, det var längesen.
Känslan: Förkyld. Men det börjar bli bättre nu. Annars är jag trött.
Ilska: När min syrra klampade in på mitt rum. Helt utan tillåtelse. Såklart. 
Resa: Danmark och Skåne. Härliga ställen det där.
Glädje: Igår när jag shoppade kläder i västerås. Lycka.
Boken du läste: Stella och Sebastian av Jenny Leeb. Den är superbra! Läs en rad och du kan inte hålla inne med skrattet.
Personen du träffade: Min familj. Det var breakfast-time.
Personen du pratade i telefon med: Min kompis om hon ville hänga med till västerås.
Gången du var utomhus: För några timmar sen när jag och syrran skakade mattan.


hello saferide - anna.



Lite musik har väl inte skadat någon? Både låten och videon är bäst. min nya favorit. Nä, nu kan jag inte sitta här hela dan. Såhär stod det i mitt horoskop idag: "Du tycker att du borde göra en massa nytta idag, men det är svårt att komma till skott. Problemet är att du har för många idéer, och då låser det sig". Och det stämmer ju jättebra in! Man vet inte i vilken ände man ska börja i liksom. Känner ni igen er?

style: madde corset.



korsett gina t. t-shirt hm. strumps twilfit. armband glitter.


nu har jag röjt på rummet. till dålig musik på radion. men det är bra dammsugsmusik. packat lite till falun har jag också gjort. kom ihåg att jag packade för mycket kläder förra terminen klassen åkte till falun... packar för mycket överhuvudtaget. men nu är det lagom mycket!


instead of go to sleep, i thinking about the aa-dress.

Double U-neck Dress

ja, jag borde sova. jag vet. men jag orkar inte. okej, jag är supertrött. tänker hur som helst krypa ner i sängen med veckorevyn nu. godnatt på er. och den där filmen som jag snackade om i förra inlägget... hade jag ju redan sett. "bussresan till italien" tror jag den hette. puh. den var inte världens bästa har jag för mig.

i can´t take my eyes off you.



mamma ropar från nedervåningen att det är nån bra film på tv. hon kanske har rätt! ciaó! godnatt!

shopping in västerås.



mina fynd från västerås-trippen idag. men jackan här uppe testade jag bara. vill ju helst ha en kappa. småsyrrorna facinerades av de lackade kängorna. så mycket att de fick nåt ryck och sprang till badrummet för att blöta en bit papper.... för att putsa kängorna (från dinsko). sötare än socker. nu är jag trött. vita ungerska fyllda paprikor strax till middag... låter det inte frestande en sånhär hrmpf... regning lördag? det tycker en utsvulten johanna i alla fall!

tchüss.



kavaj secondhand. linne åhléns. halsband present. jeans cm.


nu åker jag till västerås... hejdå så länge!

schlafs gut.



imorgon bär det av till västerås. med eller utan kompis. hade egentligen planerat att åka iväg till huvudstaden med min faster, men hon var förkyld. men västerås funkar ju. alltid nåt liksom. godnatt på er!

oh, this summerfeeling never ends.



höst=glöm bara ben. sommaren kan väl inte vara slut än? är ju bara september... nu ska jag koka te med nya veckorevyn som sällskap. och sofis mode har jag inte hunnit öppna än! känner mig lite efter. men så är det när man har en massa plugg att göra. är egentligen bara att inse att sommaren är slut. liebe. tchüss. auf wiederzehn meine Freunde!


after school i bought this jacket.



kavaj med snygga "kringlade" ärmar. secondhand. 95 kronor. tiger of sweden!

sunshine in the rain, love is still the same.



skjorta veromoda. linne åhléns. örhängen glitter. halsband present.

kom hem från skolan för några timmar sen. skönt med helg nu. nästa vecka åker min klass (och alla andra nior) till falun. snart ska ni få se något riktigt fint!

pälsväst.

filippa_pals

stor. mysig. varm. jag snackar om pälsen. denna fuskis vore inte fy skam inte. från fillippa k. men jag slår vad om att man kan hitta minst lika fina, men billigare på secondhand! ojdå. nu måste jag ringa min faster. innan idol börjar. och göra choklad först... hur hinna? hur mår ni förresten? själv är jag trött. säger godnatt redan nu. godnatt!

way to far.



fendi. barabara bui. bianco. rizzo. dinsko. dinsko.

usch. vad svårt val det är det här med skor... kan ju aldrig bestämma sig för vad man vill ha. men dem första är ju en storfavorit! synd att dem kostar nästan 5 laxar bara. alla dessa skor. jag inbillar mig att jag gillar skor mer än väskor.

you are the one who make me laugh.



tights lindex. kofta veromoda. smycken glitter. body gina t. nagellack mavala.

skolan nästa! ciaó!


i ain't afraid of no ghosts.



kofta kappahl herr. bustier secondhand. tröja flash. tights lindex.

egentligen är det gårdagens outfit. båda bilderna är det överhuvudtaget. men byt bara ut tröjan och bustiern mot en body istället så... så serjag ut just nu. vet att andra bilden är lite konstig. men jag ville bara testa lite andra funktioner på kameran... än dem tråkiga gamla vanliga. dagen har gått bra. nu låter det ju som om jag skriver en utvärdering som man gör i skolan. men jaja. hade ett uppsats-prov i svenska. kändes som det gick bra. no-prov imorgon. snart bllir det idol på tv! efter det måste jag göra en skiss på en grej i bilden. så nån heroes efter idol kanske det inte blir. kramar på er i alla fall!


i love her style. and i love stripes.

jungle2.jpg picture by stylebook18

foto.

om ni kollar rktigt noga på sista bilden... ser leendet inte ruskigt likt ut scarlet johanssons? men sen vet jag inte om jag tycker hon är så lik henne om man tar bort wayfarersen. men förstår ni vad jag menar?

this food makes my thuesday.



min lunch. lingonsylt till pannkakor är ju inte en höjdare. men hallonsylten tog ju slut sist... undrar vem det kan vara då. syrran kanske? när jag var mindre trodde jag att pannkakor hette pangkakor. och majskolvar blev majskorvar. så fel man kan ha.

krank.



idag är jag sjuk. förkyld och mår illa. fast det var väl ingen nyhet precis. pluggade lite engelska nyss. nä, nu måste jag vila. sen blir det till att grädda pannkakor och hämta lillsyrran på skolan... kramkramkram!


now what’s cooler than bein’ cool? ice cool!

margauxl3.jpgmargauxl.jpg

foto.

den här stickade tröjan ser ju inte så lite mysig ut. en kall höst. vinterkväll. oversized och fin! nu ska jag tappa upp ett fotbad. var väldigt längesen. en bra bok till sällskap. hallonte i handen också. kräver jag mycket eller vad? kramar!

zac posen resort/2009.

Zac Posen Resort 2009Zac Posen Resort 2009Zac Posen Resort 2009Zac Posen Resort 2009

foto.

det här är så sött. ja. en söt kollektion om jag ska uttrycka mig tydligare. den svarta klänningen måste ni ju hålla med om är snygg. den sista assymetriska saken kan jag hoppa över... för mycket "sjöjungfru" över den. men. tänk er detta till våren/sommaren 2009 (ja, jag tänker på nästa modesäsong redan nu). inget nytt precis. alltså. det mesta har man ju redan sett. blommönster syftar jag på nu. och paljetter och prickar. men ändå. det är ju fint fortfarande. tycker jag. nä. nu behöver jag pannkakor. apropå ingenting. förresten är jag lite extra glad. vi har skaffat såndär box-paket tror jag det heter. alltså. med många bra kanaler. och en av dem är STAR. ja, ni vet. den där modekanalen. den ska man ju kika på nån kväll eller nåt. småsyrrorna kan ju inte ALLTID ta upp hela soffan med nickelodion. disney channel. och barnkanalen framför dem host* fyrkantiga (man får ju det av att glo för mycket på tv...) ögonen. liebe. kärlek. love.

tre i rad.



i don´t care if mondays black.



bustier secondhand. t-shirt flash. tights lindex. smycken glitter.


gör er själva en tjänst. fråga mig inte varför jag inte fotar på mitt rum istället för i badkaret mot kakelväggen... mot duschdraperiet och badleksakerna. det kändes lite roligare bara. än att stå mot en vit tråkig vägg hela tiden.


RSS 2.0